Help ons om Pusya te herenigen met haar baasje

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Maandag 25 april kwam de 8 jarige kat Pusya samen met haar baasje aan in de Jaarbeurs in Utecht na een lange, angstige en vermoeiende reis. Eenmaal veilig aangekomen in de Jaarbeurs ontsnapte ze uit haar reismandje! Een zoekactie werd onmiddelijk op touw gezet, maar helaas werd ze niet gelijk gevonden. Haar baasje was ontroostbaar, want ze had geen andere keuze dan met haar dochter door te reizen naar Engeland. Ze moest dus zonder haar geliefde Pusya doorreizen! 

Het team van Hulpvoordierenuitoekraine.nl had alleen een tekening van Pusya en er werd een vangkooi geregeld. Gelukkig werd ze uiteindelijk veilig gevangen. We hebben daarop contact opgenomen met de eigenaresse - die inmiddels al veilig was aangekomen in Engeland - om haar het goede nieuws te vertellen. Ze was ontzettend blij en ontroerd! Alleen heeft de eigenaresse van Pusya geen geld om haar over te laten komen naar Engeland. Ze is hier radeloos en erg verdrietig over.

Stel je voor, na een lange reis vanuit Oekraine je kat kwijtraken die uiteindelijk wel gevonden wordt, maar waar een hereniging niet mogelijk mee is vanwege de kosten. Dat is natuurlijk heel schrijnend en daarom vragen we jou om hulp! Wij gaan namelijk alles op alles zetten om Pusya met haar baasje in Engeland te herenigen en zijn daarom deze crowdfunding gestart. 

Wil jij ons helpen om dit mogelijk te maken? Elke bijdrage is welkom, hoe groot of klein ook. Namens Pusya en haar baasje bedankt voor jouw steun! 

Help jij mee om Pusya weer te herenigen met haar baasje?