Teckel Alisa wil herenigd worden met haar baasje

Opgehaald

35
3% bereikt van het totaalbedrag € 1.100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Een ouder echtpaar komt na een lange, vermoeiende reis uit Oekraine aan bij de Jaarbeurs in Utrecht. Ze hebben een hondje mee, een teckel die Alisa heet. Ze hebben haar meegenomen naar Nederland voor de eigenaar, die zelf niet in staat was om samen met haar hondje te vluchten uit Oekraine maar er wel alles aan heeft gedaan om haar weg te krijgen uit het oorlogsgebied. Alisa alleen achterlaten in Oekraine was geen optie! 

Het baasje van Alisa is dolgelukkig dat haar teckel veilig is aangekomen in Nederland, maar verblijft zelf in Ierland. We willen ze heel graag herenigen met elkaar, maar er is helaas geen geld om Alisa zelf op te komen halen in Nederland of haar over te laten brengen naar Ierland.

Daarom starten wij deze crowdfunding, zodat wij Alisa en haar baasje weer kunnen herenigen. Help jij mee? De kosten voor het veilig vervoeren van Alisa naar Ierland lopen enorm op. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het vervoeren van Alisa per vliegtuig, het kopen van een ticket, de transportbox en het tijdelijk in quarantaine plaatsen van Alisa. 

Wil jij ons helpen met een bijdrage? Elke bijdrage is meer dan welkom, groot of klein, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we Alisa en haar baasje weer kunnen herenigen! 

Draag jij bij aan de hereniging van Alisa en haar baasje?